Dla instytucji i firm

Warmia to jeden z najpiękniejszych regionów w Polsce. W jej centrum znajduje się Ośrodek w Rybakach, położony w odległości 25 km od Olsztyna, nad Jeziorem Łańskim, w Puszczy Napiwodzko-Ramuckiej. Ośrodek ze swoją infrastrukturą stwarza optymalne warunki do organizowania szkoleń i konferencji integrujących kadry firm w otoczeniu pięknej przyrody. Na rozległym, zagospodarowanym terenie leśnym Ośrodka, nad jeziorem, z dostępem do 3 pomostów, do dyspozycji uczestników pozostaje szereg możliwości wypoczynkowych i rekreacyjnych:

- atrakcje sportów wodnych – kajaki, rowery wodne, żaglówki, sprzęt do nurkowania, kąpielisko;

- wiata na ognisko i grillowanie posiłków;

- boisko  do tenisa ziemnego i stołowego, piłki siatkowej, nożnej i koszykowej;

- kaplica z jej atmosferą sacrum;

- alejki i ścieżki do aktywności ruchowej.

Stwarzamy możliwości rozwoju kadr Twojej firmy
ORGANIZACJA SZKOLEŃ, SPOTKAŃ ZARZĄDU, ZESPOŁÓW PRACOWNICZYCH, REDAKCJI, KONFERENCJI.

AKTYWNY I TWÓRCZY WYPOCZYNEK.

Warunki lokalowe Ośrodka pozwalają na wygodny pobyt i profesjonalną oprawę zajęć szkoleniowych. Jednocześnie oferują szeroką gamę aktywności rekreacyjnych.

Oferujemy elastyczne rozwiązania dostosowane do konkretnych potrzeb

SZKOLENIA EKSKLUZYWNE DLA GRUP DO 20 OSÓB

Dla grup do 20 osób chcących zrealizować program szkoleń w zamkniętym gronie i według własnego programu, proponujemy dedykowanie Domu Wędkarza na wyłączność. W dyspozycji uczestników pozostaje wyposażenie i sprzęt Ośrodka, do wykorzystania według założeń przyjętych przez Państwa Firmę. Ośrodek w swojej ofercie ograniczy się do zapewnienia oczekiwanych warunków i wyłączności na korzystanie z wyposażenia.

Budynek hotelowo-konferencyjny Dom Wędkarza daje możliwość zamieszkania grupie do 20 osób, w apartamentach 2-osobowych i jednym 4-osobowym. Dla celów konferencyjno-szkoleniowych można wykorzystać salę z pomocami dydaktycznymi, jak rzutnik multimedialny, tablice. Budynek łączy komfort pracy warsztatowej z możliwością wolnego dostępu do aneksu kuchennego, kominka, sauny, czy sprzętu sportowego.

WARUNKI LOKALOWE DOMU WĘDKARZA

• APARTAMENTY DWUOSOBOWE;
  • SALA KONFERENCYJNA ZE SPRZĘTEM MULTIMEDIALNYM ;
  • SALA KOMINKOWA;
  • SAUNA I SPRZĘT FITNESS;
  • CAŁODZIENNE WYŻYWIENIE.
ZDJĘCIA

SZKOLENIA I KONFERENCJE DLA GRUP DO 175 OSÓB

Dla większych grup uczestników dedykowany będzie obiekt Dom Wędkarza oraz Baza hotelowa Bielik. Infrastruktura Ośrodka daje możliwości zamieszkania, pełnego wyżywienia i rekreacji dla grup do 175 osób jednocześnie. Organizowanie konferencji jest możliwe zarówno gremialnie, w jednej z sal, jak i w kilku odrębnych salach dydaktycznych.

ROZWIĄZANIA NIESTANDARDOWE

Dla firm chcących połączyć zajęcia szkoleniowo-dydaktyczne z ofertą rekreacyjną i sportową ośrodek proponuje:

• kursy żeglarskie;
  • spływy kajakowe;
  • jazda konna;
  • program wiedzy astronomicznej;
  • zajęcia surwiwalowe;
  • konwersatoria o etyce biznesu.

INFRASTRUKTURA OŚRODKA

• obiekt hotelowo-konferencyjny Dom Wędkarza – 25 osób;
  • baza hotelowa Bielik -150 osób;
  • 2 sale konferencyjne;
  • 3 sale jadalne;
  • kaplica;
  • wypożyczalnia sprzętu wodnego;
  • zadaszona wiata ze sceną;
  • grill i miejsca na ogniska;
  • boiska do gry w piłkę nożną, siatkową, koszykową, tenisa ziemnego, stoły do tenisa stołowego;
  • keje i kąpielisko;
  • mini zoo.

OFERTA OŚRODKA JEST SZEROKA I ZRÓŻNICOWANA. CO MOŻEMY DLA CIEBIE ZROBIĆ?

Rybaki 5; 11-034 Stawiguda; Telefon 089 512 64 82; kom. 796 00 37 40; Mail: rybaki@caritas.pl; www.rybaki.caritas.pl
.