Wesela

OFERTA NA ZORGANIZOWANIE PRZYJĘCIA WESELNEGO

OŚRODEK W RYBAKACH ZAPRASZA

NAJŁADNIEJ, NAJMILEJ, NAJSMACZNIEJ JEST U NAS!!!

Mamy zaszczyt przedstawić Państwu propozycję zorganizowania wyjątkowego i wspaniałego przyjęcia weselnego w Osrodku Caritas Archidiecezji Warmińskiej w Rybakach, nad Jeziorem Łańskim, na zagospodarowanym terenie leśmym, w miejscu, które harmonijnie łączy dogodną infrastrukturę z pięknem natury.

Lokalizacja ośrodka w Rybakach pozwoli na szybki, bezpieczny dojazd. Odległość do Olsztyna to tylko 25 kilometrów.

Ośrodek położony jest nad Jeziorem Łańskim, urozmaicona polodowcowa rzeźba terenu, rozległe kompleksy sosnowo-świerkowe puszczy pozwolą na podkreślenie tak ważnej chwili dla nowożeców. To wyjątkowe miejsce na wesele sprawi, iż wydarzenie to stanie sie niezapomniane dla Pary Młodej jak też ich Szanownych Gości.

My zadbamy o to, by pobyt w naszej sali i otoczeniu zostawił niezapomniane wrażenia. Na zlecenie dobierzemy dekoracje kwiatowe i materiałowe na stołach, zgodnie z Państwa sugestią.

Dysponujemy salą balową do 100 osób, dwie mniejsze sale biesiadne z możliwością przeznaczenia na spotkania rodzinne przy kawie i herbacie.

Istnieje możliwość zorganizowania ceremonii zaślubin w zabytkowym, przepięknym kościele w Orzechowie, położonym zaledwie 4 km od naszego Ośrodka, a także w kaplicy Ośrodka.

Umożliwiamy zakwaterowanie wszystkich gości weselnych w hotelu znajdującym się nieopodal sali weselnej, co stanowi niezwykły komfort i bezpieczeństwo wypoczynku po nocy pełnej niesamowitych wrażeń.

W trakcie trwania przyjęcia zapewniamy bezpłatnie:

• Stały nadzór organizacyjny managera;

• Starannie dobrany zespół profesjonalnych kelnerów i kucharzy, którzy zapewnienią kompleksową usługę i realizację Państwa zlecenia;

• Miejsca parkingowe.

W cenie każdego przyjęcia weselnego oferujemy także:

• Uroczyste powitanie chlebem i solą;

• Aperitif powitalny dla wszystkich gości;

• Sale mogące pomieścić od 30 do 100 osób;

• Możliwość dostarczenia własnego alkoholu bez dodatkowej opłaty;

• Możliwość zakwaterowania i noclegu w bazie noclegowej Bielik, lub w hotelu Dom Wędkarza.

Oferujemy bogate menu, do wyboru przez Państwa jedno ze trzech zestawów.

Chętnie dostosujemy menu weselne do Państwa indywidualnych potrzeb.

Cena: od 140 zł

Kontakt: 796 00 37 40 oraz mail: administrator@rybaki.caritas.pl

Z przyjemnością osobiście przedstawimy pełną ofertę i dołożymy wszelkich starań, aby każdy Nasz Gość chętnie do Nas powracał.